MVO bij ESW

Onze keurmerken geven u de zekerheid dat wij een professioneel familiebedrijf zijn.

  • MVO Nederland. In Nederland zijn vier wasserijen bekroond met het keurmerk MVO, waaronder wij. Dit betekent dat wij werken volgens de drie p’s: people, planet en profit. Zo kopen wij textiel in bij betrouwbare leveranciers, hergebruiken wij waswater en verwarmen wij het waswater op een energiezuinige manier. Bovendien denken wij actief mee over hoe het nog duurzamer kan. Want we willen maatschappelijk verantwoord zijn, maar ook blijven.
  • ISO 9001. Ons ISO-keurmerk laat kort gezegd zien dat wij kwaliteit leveren.
  • RABC staat voor Risk Analysis Biocontamination Control. Voor voedingsmiddelenbedrijven, farmaceutische industrie, ziekenhuizen, verpleeghuizen en horeca is het van belang dat er een controle plaatsvindt op biologische besmetting. De Europese richtlijn die daartoe is ontwikkeld, is de NEN-EN14065 (RABC). Dit kwaliteitsmanagementsysteem moet de microbiologische kwaliteit van gewassen textiel voor deze branches waarborgen. Als u met ons samenwerkt, weet u zeker dat u voldoet aan de geldende hygiëneregels.
  • Wasserijgilde. Wij zijn lid van het Wasserijgilde. Dit lidmaatschap laat zien dat wij een vooruitstrevend familiebedrijf zijn met vakkennis.