Industrie

Kleren maken het bedrijf
Bedrijfskleding uitzoeken voor de industrie is hele uitdaging. Zit de kleding prettig? Zien uw medewerkers er representatief uit? En voldoet de kleding aan de veiligheidsvoorschriften? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo gaan lassen en polyester niet samen, hoe comfortabel de stof ook zit.

Draagcomfort, veiligheid, uitstraling. Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte combinatie. Bij u op locatie kijken wij wat voor werkzaamheden uw medewerkers doen en welke stoffen we mogelijk kunnen gebruiken. Een zak voor het gereedschap of mouwen die dichtgeknoopt kunnen worden. Van lichtblauw tot donkergroen, met of zonder logo. Of simpel wit, dat kan ook. Onze bevindingen leggen wij voor aan de KAM-medewerker, die alles weet over de geldende regels. Daarnaast zit de afdeling Inkoop aan tafel, die gaat over het kostenplaatje. Elk detail wordt besproken. Met elkaar komen we tot een kledingontwerp waarin alle partijen zich kunnen vinden. En waarin de medewerkers zich prettig voelen!

Efficiënt wassen
Bedrijfskleding heeft regelmatig een wasbeurt nodig. En ook al lijkt dat een enorme klus, met onze geavanceerde wasmachines is dat zo gedaan. De was wordt opgehaald en op het vooraf afgesproken moment teruggebracht. Dat bespaart naast tijd geld. Want verbruikt u per wasbeurt zo’n 35 liter water, wij hebben slecht 10 liter nodig. Bovendien hergebruiken wij waswater en verwarmen wij het op een energiezuinige manier. Dat is pas efficiënt!

Registratie en reparatie
Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u graag controle houdt op de hygiëne binnen uw bedrijf. Omdat u aan voorschriften moet voldoen, of omdat u dit gewoon belangrijk vindt. Daarom hanteren wij een registratiesysteem dat in beeld brengt hoe vaak uw medewerkers hun kleding aan ons meegeven. Is er kleding kapot? Dan doen wij de reparatie. Omdat wij dit in eigen beheer doen, kan de kleding met dezelfde lichting weer mee terug.

industrie