Horeca

Van tafellinnen tot beddengoed
Een eerste indruk, die maakt u maar één keer. Het tafellinnen in het restaurant, de handdoeken in de hotelkamer en het beddengoed in de bungalow. Ze zijn stuk voor stuk bepalend voor uw uitstraling. Kiest u voor wit, fris blauw of misschien de kleur van uw huisstijl?

Als u uw wensen aangeeft, dan kijken wij wat mogelijk is. Tot in detail, want dat het textiel lang meegaat staat voorop. Wij proeven de sfeer: bezoeken uw restaurant, hotel, of bungalowpark. Naar aanleiding daarvan leggen wij onze bevindingen aan u voor. We kijken naar uitstraling, maar houden ook rekening met de vele wasbeurten die het textiel moet doorstaan. Misschien komen we zelfs tot de conclusie dat huur de beste optie is. Geen probleem, want ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Een voordeel: beschadigd textiel vullen wij altijd weer aan.

Efficiënt wassen
Tafellinnen, handdoeken en beddengoed hebben regelmatig een wasbeurt nodig. En ook al lijkt dat een enorme klus, met onze geavanceerde wasmachines is dat zo gedaan. De was wordt opgehaald en op een vooraf afgesproken moment teruggebracht. Dat bespaart naast tijd geld. Want verbruikt u per wasbeurt zo’n 35 liter water, wij hebben slecht 10 liter nodig. Bovendien hergebruiken wij waswater en verwarmen wij het op een energiezuinige manier. Dat is pas efficiënt!

Tot in de puntjes
Laat ons letten op de details en til uw horecaonderneming naar een hoger niveau. Wij vouwen de handdoeken en het beddengoed zoals u het wenst. Voegen eventueel stijfsel toe aan het wasproces, zodat u makkelijker de tafels kunt dekken. U bent een stapje verder, een treetje hoger, zonder dat u er moeite voor doet. Laat staan erover hoeft na te denken.

home1