Gezondheidszorg

Kleur op uw kamers
Rood op het rek, paars op de plank, blauw op het bed. Geef kleur aan het leven en voorzie uw zorgcentrum van vrolijk textiel. Wij leveren handdoeken, washandjes en beddengoed met een persoonlijk tintje. U kunt uw bewoners bijvoorbeeld laten kiezen uit drie dessins, of uw textiel voorzien van verschillende kleuren.

Als u uw wensen aangeeft, dan kijken wij wat mogelijk is. Het thuisgevoel is belangrijk, maar we houden ook rekening met strenge hygiëneregels voor de zorg en de vele wasbeurten die het textiel moet doorstaan. Zo gaat polyester lang mee, maar neemt katoen meer vocht op. Uitstraling, levensduur, comfort; samen gaan we op zoek naar de perfecte combinatie. Misschien komen we zelfs tot de conclusie dat huur de beste optie is. Geen probleem, want ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Een voordeel: beschadigd textiel vullen wij altijd weer aan.

Efficiënt wassen
Met zoveel mensen onder één dak heeft u vast bergen was. Bedlinnen, handdoeken, kleding. Het lijkt een enorme klus, maar met de geavanceerde wasmachines onder ons dak is die zo geklaard. De was wordt opgehaald en op het vooraf afgesproken moment teruggebracht. Dat bespaart naast tijd geld. Want verbruikt u per wasbeurt zo’n 35 liter water, wij hebben slecht 10 liter nodig. Bovendien hergebruiken wij waswater en verwarmen wij het op een energiezuinige manier. Dat is pas efficiënt!

Reparatie en communicatie
Is er kleding kapot? Dan doen wij de reparatie. Omdat wij dit in eigen beheer doen, kan de kleding met dezelfde lichting weer mee terug. Eén keer per vier maanden organiseren wij een inloopmiddag bij u op locatie. Bewoners kunnen dan bij ons langskomen voor vragen. Prettig, zo kunt u zich volledig focussen op de zorg!

home_2